AukioloajatUnica-lounasajat arkisin (29.10.2007)

Unica-ravintolat sulkevat liian aikaisin. Assarin kello neljän rynnistys on tullut monelle liiankin tutuksi. Oheisessa kuvassa lounasajat graafisesti esitettynä. Perjantaisin osa lounaista suljetaan aikaisemmin, nämä osat tummemmalla vihreällä.

Aamusta neljään kestävän päivän aikana monilla on aikaa vain nopeaan välipalaleipään luentosalin varjossa. Tämän jälkeen ainoa ateriatuettu ravintola on Assari, ja sinnekin pitää kiirehtiä, jos luento päättyy toisella puolella kampusta.

Minua viisaammat tai pidempään opiskelleet voivat varmasti vahvistaa huhun, että pidempiä aukioloaikoja olisi jo kokeiltu? Kuinka pitkään kokeilu kesti? Missä ravintoloissa sitä yritettiin? Oliko lauantai mukana?

Sitsit Unicasta? Brygge vuokralle saunan yhteyteen?

Oma ainejärjestöni tilaa sitsi-ruuat Upseerikerholta. Opiskelijat tuskin arvostelevat ruuan laatua ruokia tilatessaan vaan kysyvät sen hintaa. Olisipa hienoa, jos Unica pystyisi vastaamaan myös tähän opiskelijoita koskevaan haasteeseen. Kela ei tosin taida tukea sitsejä :)

Puhun nyt ajatuksiani julki, kun en ole kysellyt hintojen perään. Mitäköhän Bryggen tai Assarin vuokra (ilman henkilökuntaa) maksaisi TYYn saunan vuokrauksen yhteydessä. Porukkaa mahtuisi pöytien ääreen enemmän. Voisikohan Assarin laitoskeittiötä jopa hyödyntää viikonloppuvarauksissa.

Tämän vuodatuksen jälkeen lienee kuitenkin aiheellista kiittää hyvästä ruuasta. Muutamia herkkuja mainitakseni Assarin tandoorikana, ICT:n aurajuusto-porokiusaus, Macciavellin wrapit… mmm.

§48 · Lokakuu 29, 2007 · Opiskelu, Sanoma · Tags: · [Print]

Leave a Reply