Samana päivänä ensin allekirjoittanut sai auringonpistoksen ja muutamaa tuntia myöhemmin Tero oksensi rannassa nautitun vartaan jälkeen pusikossa. Auringonpistoksesta tuli hutera olo ja kuume, jota korjattiin buranalla, levolla ja vedellä. Ruokamyrkytys diagnosoitiin parin oksennuskerran ja melkoisen heikon olon jälkeen.

Sinänsä hyvä, koska molemmat katsoivat toistensa perään eikä kumpikaan menettänyt toisen sairastelun takia lomapäiviä. Kokonainen päivä ja pari yötä näistä kärsittiin ennenkuin heikotus antoi myöten ja hymy saattoi taas nousta huulille. Inhottavaa, mutta kokemus tämäkin, onneksi aikaa on runsaasti, joten pari päivää on varaa sairastaakin.

Paikallisen Intialaisen ravintolan mukaan ruokamyrkytys saattoi johtua monesta syystä, huonosta kanasta tai jopa suihkuvedestä, jota pumpataan kaivoista ja lähteistä. Voitte uskoa, että yritämme kaikin tavoin itse välttää mokomia taudinpuuskia, mutta jos epidemia iskee niin siihen on vaikea vaikuttaa. Epidemiasta taisi olla kyse, yhdellä jannulla oli seitsemän ystävää yhtä aikaa sairaana.

Parannuimme juuri sopivasti, että voimme toteuttaa suunnitelman siirtyä Ao Nangin kautta Lao Liang nimiselle ekosaarelle. Kyseessä on saari, jossa pysyvät rakenteet on pidetty mahdollisimman vähäisinä ja yhtäaikaisten vieraiden määrä on rajoitettu kahdeksaankymmeneen. 1500 bahtia per yö ostaa meille yöpymisen luksusteltoissa, kolme ruokaa päivässä, vapaasti lainattavat kajakit ja snorkelit sekä rikkomattoman rauhan ilman pitkähäntäveneiden pärinää. Sekä paljon erinomaista kiipeilykalliota ja hyvin pultattuja reittejä.

Kiitos äiteelle viime hetken Burana-lisäyksestä, koska oma Ibumax-varasto olisi loppunut nopeasti kesken.

§74 · Joulukuu 18, 2008 · About Me, Thaimaa 2008-2009 · Tags: , , · [Print]

3 Comments to “Puolimatkan yllätykset: Auringonpistos ja ruokamyrkytys”

  1. Hi there to every one, it’s really a good for me to pay a visit this site,
    it contains priceless Information.

  2. Kathrin says:

    Hi, after reading this amazing piece of writing i am as well delighted to share my knowledge here with colleagues.

  3. Omar says:

    hih,kun ne4in tuon kuvan teide4n keittif6ste4…niin tjasuin,ette4 onhan se mies tavallaan ollut te4e4lle4 blogissasi,ei vaan ole tiennyt kenen;) Kun aikoinaan teit remonttipostauksia,niin ne4ytin niite4 innoissani (alettiin etsie4 asuntoa Helsingiste4 tuolloin),ja tyke4styttiin kovasti teide4n keittif6- ja pohjaratkaisuun ja niihin kuviin palattiin monesti….nyt meille4kin on (vihdoin)uusi koti Helsingisse4,ja muuttolaatikoita on jo alettu pakkaamaan “te4e4lle4″ :) le4e4ke4rin vaimo

Leave a Reply