Kampanjoinnin asiasisällön sijaan olen ehtinyt keskittymään lähinnä graafisen materiaalin tuottamiseen – itselleni ja muille.

Isokokoisten kuvien takia klikkaa lukeaksesi lisää.

1. Ensimmäisenä lienee aiheellista esitellä viimeisenä valmistunut oma vaalijulisteeni. Kyllästyin tätä edeltäneeseen kolmeen täysin erilaiseen vaihtoehtoon ja väsäsin tämän sunnuntai-illan ratoksi.

Edari07 Mika Marttila

Ehdokkaan kuva: Juha Isotalo
Maapallo: Rich Goatly/stock.xchng
Taustatähdet: Sharlene Jackson/stock.xchng
Mekaaniset tähdet: Mario Alberto Magallanes Trejo/stock.xchng

2. Seuraavaksi siirrymme ajassa ensimmäisenä valmistuneeseen ja tämän kavalkaadin ehdottomaan voittajaan. Olli pyysi minulta apua Indiana Jones -aiheisen julisteen aikaansaamiseksi. Hänen nimimerkkinsä Tavastia Jones itsessään on nerokkuuden huipentuma ja sen käyttäminen näinkin kuivaksi kutistuneess vaalissa on… vaivan arvoista!

Edari07 Olli Juhala

Kuva ehdokkaasta: Mira Tammelin

3. Ettemme sekottaisi pakkaa niin esitelkäämme vielä yksi ehdokasjuliste. Tämän idea ja toteutus syntyi yhteistyössä ehdokkaan itsensä kanssa. Saanko esitellä: Juha Isotalo.

Edari07 Juha Isotalo

Kuva ehdokkaasta: Mika Marttila

4. Viimeisenä edustamani listan vaalijuliste sekä logo. Hybridiaani eli matemaattis-luonnontieteellisen tiedekuntajärjestö Hybridin lista on ensimmäistä kertaa vaaleissa. Sen edeltäjänä voinee pitää lähinnä tiedekunnan opiskelijoista koottua sitoutumatonta Einsteinin Ystävät -listaa.

Entinen naamajuliste kaipasi hieman nykyaikaisempaa ilmettä ja samalla syntyi graafinen ilme logon muodossa. Myöhemmin myös harmaasävyinen flaijeri.

Logo

Edari07 Hybridiaanin logo

Naamajuliste

Edari07 Hybridiaanin juliste

§41 · Lokakuu 28, 2007 · Opiskelu, Portfolio · Tags: , , · [Print]

Leave a Reply