Anna Pusu on kuollut

Kuolinilmoitus
ANNA PUSU
s. 15.4.2005
k. 31.7.2007

Anna syntyi kauniina keväisenä päivänä vuonna 2005 Helsingissä Kampin synnytysosastolla. Vanhemmat olivat häkeltyneitä hänen syntymästään, vaikka pienokainen ei ollutkaan heidän ensimmäisensä. Ottolapsi Jyri-Pekka oli aiemmin järjestänyt kaikenlaista puuhaa. Tämä lähti nuorena vanhempiensa hoivasta ja Annalle jäi paljon Jyri-Pekan leluja. Tuottihan Anna heti syntymästään lähtien paljon iloa vaikka suoraa tuottoa saatiinkin odottaa lähes vuosi syntymän jälkeen.

Alusta lähtien Annasta pidettiin hyvää huolta päivähoitopaikassa Töölössä. Toimitusjohtaja Mäkelä katsoi pienokaisen perään tarvittaessa henkilökohtaisesti. Ilman tätä maksettua palvelua olisi Anna kompastunut kasvaessaan monen monta kertaa.

Vanhemmat olivat päättäneet kasvattaa Annasta hienon leidin, jolle tärkeintä on muiden ulkoasusta ja tyytyväisyydestä huolehtiminen. Tässä tehtävässä Anna toimi koko kasvuikänsä, olihan Jyri-Pekkakin muun toiminnan ohessa myös kunnostautunut alalla. Ystävät ovat sanoneet Annan omaa ulkoasua hieman hiomattomaksi, ellei suorastaan olemattomaksi, mutta Annaa tämä ei elinaikanaan haitannut.

Annalla oli vähän, mutta sitäkin sitoutuneempia ystäviä. Vuoden ikäisenä Anna sai pidempiaikaisimman leikkikaverinsa Antin, joka esitteli Annan myös vanhoille kavereillensa. Hiekkalaatikolla riitti kuitenkin runsaasti rakentamatonta tonttia ja siksi naapurin Esko liittyi mukaan leikkiin. Myöhemmin Esko kiinnostui enemmän kirjoista ja jätti hiekkalapion Juhalle.

Anna piti ystävistään paljon ja jakoi runsaasti iloa heillekin.

Keväällä 2007 Annalla todettiin parantumaton sairaus. Tämä sairaus diagnosoitiin ja juhlittiin kesäkuussa 2007 Turussa ja seurauksena oli sitäkin vakavampi nestehukka ja elimistön vajaatoiminta. Anna kuoli rauhallisesti ja haudattiin ystävien kesken 31.7.2007.

Annan aikaisesta kuolemasta huolimatta ystävillä ja vanhemmilla ei ollut aikaa eikä tarvetta suruun. Ystävät ovat löytäneet tiensä uusille isommille hiekkalaatikoille ja vanhemmillakin on uudet lapset hoidettavinaan.

§12 · Syyskuu 21, 2007 · Yrittäjän työ · Tags: , · [Print]

Leave a Reply